Blog-Home

Die verandering van die webblad is bedoel om dinge so bietjie makliker te maak vir almal. Die gedagte is dat ek sal toelaat dat daar op sekere van my plasings wel kommentare gelewer kan word. Ek sal graag van my lesers wil hoor en as hulle konstruktiewe bydraes wil lewer, sal ek dit gewis ook plaas. ek vra egter dat as julle kommentaar wil lewer dat dit opbouend sal wees en dat slegte taalgebruik vermy sal word. Ek sal nie allerhande vloekwoorde en krutaal duld op die webblad nie. Nie een van ons het dit nodig nie. Daar is baie ander webblaaie waar jy sulke taal na hartelus kan gebruik, maar hier sal ek jou beslis uitskop. Wat bybelse aanhanlings betref, gebruik ek die 1933/53 Afrikaanse vertaling. Ek besef dat baie ander mense gebruik ander vertalings, maar vir my bly dit die standaard vertaling waarmee ek gemaklik is.

………………………………

The idea is that I will start blogging some stuff and give you, the reader the opportunity to comment on what I’ve posted. Please feel free to comment, but also remember that I will not accept any bad or foul language. I will ban you from this site if you feel thus inclined. However if you have something constructive to add, please feel free to do so.  If you do not agree with what I am writing, you are very welcome to say so, I do not think that I know it all.  I would like to say that this is a christian site. My main focus is not any specific denomination, I do not believe in denominations. We have one bible – “One Word of God”.  When I quote from the bible it would be from the King James version, if it is English or I may use the Companion bible “the authorized version of the KJV 1611.” Originally published in 1922.